Blir bättre på att hitta rätt bland alla tjänster

Välkommen till vår hemsida där vi skriver om hur man kan göra för att bli bättre på att hitta rätt bland alla tjänster. Ursprungligen skrev vi mest om hur man hittar en festival som man trivs på och vi åkte runt i världen på olika festivaler för att samla erfarenheter. Numer är vi inte lika vilda av oss utan vi är mest hemma i Sverige och intresset för festivaler har dalat då vi har skaffat familjer och numer ägnar mer tid åt dem och åt andra nöjen.

Eftersom vi fortfarande tycker om att ge rekommendationer och dela med oss av vår erfarenhet har vi fortsatt med hemsidan och nu skriver vi istället mer om flyttfirmor och städfirmor eftersom vi båda har haft erfarenhet av att jobba med dessa och att anlita dem.

Det är otroligt hur många som gör typiska misstag när de skall hitta en städfirma eller flyttfirma eller när de skall flytta! Att flytta på ett bra sätt är verkligen sällsynt och alldeles för många utsätter sig för stor stressbelastning när de skall flytta. Det är väldigt onödigt då man kan motverka denna stress med några enkla knep och lite förberedelser.

Vi hoppas att du skall kunna ta del av våra tips och på så sätt minska din stressnivå åtminstone när det kommer till de här delarna av livet. De principer vi förespråkar är dock universella och kan appliceras på i princip vad som helst för att skapa ett inre lugn och större kontroll i livet.

Om det är något du tror att vi kan hjälpa dig med eller som du vill veta mer om får du gärna kommentera på ett inlägg och ställa din fråga så kanske vi skriver en artikel som svar på den! Om du bara vill säga vad du tycker eller ge oss en klapp på axeln så är du välkommen att kommentera det med!