Categories
Library Links n Friends Media Uncategorized

Smartaste inflyttningspresenten

Ska en av dina bästa vänner flytta till en ny lägenhet och har bett dig och flera andra kompisar om flytthjälp ett specifikt datum? Självklart tackar man ja men vem gillar egentligen att flytta? Ryggont i två veckor och flisor i halva handen. Och så kanske man är halvsliten efter festen dagen innan. Bakis. Gör det smartaste man kan göra och lägg ihop till en gemensam inflyttningspresent, boka en flyttfirma åt er vän! Tänk chocken hos er vän när flytten kommer och det stövlar in ett par rediga flyttgubbar i hens lägenhet. Antagligen är det värt pengarna bara av att få se minen. Informera bara alla inblandade så att ingen hyr släp eller styr upp flyttfirma. Det hade ju förstört i princip alltihopa.

Så här löser du biffen

 Prata med alla som du vet ska hjälpa till med flytten och känner personen som ska flytta så pass väl att dem kan tänka sig att bidra till presenten. Är ni ett gäng som delar på priset som en flyttfirma kostar så blir det inte så många hundralappar var. Många tror säkert att det är dyrt med flyttfirma men det är billigare än man tror och det är så fruktansvärt väl spenderade pengar för en flyttfirma i norden. Det är en present som alla som är inblandade i flytten tjänar på. Självklart kommer kompisen som får den bli gladast men ni som slipper bara tunga soffor och andra otympliga möbler ska nästan vara lika glada.

 Boka så fort du vet att det går att lösa

 Många flyttar sker samtidigt varje månad så försök att hitta en flyttfirma så fort ni bestämt er för att köra på denna present. Räkna på hur mycket pengar du har lyckats samla in och kolla hur mycket det räcker till. En flyttfirma erbjuder ofta mer än bara en tjänst. Kanske kan ni bjuda på något extra till er vän? När flyttfirman väl är bokad så är det inte så mycket mer att göra än att försöka hålla allt hemligt för flyttfirmor stockholm vilket kanske blir det svåraste av allt. Eller så kanske ni har lättare än andra för det. Nu när ni vet att ni inte behöver lyfta massa kartonger och annat tungt så tänk på att den som ska flytta behöver hjälp med andra saker. Hjälp hen gärna med att till exempel packa så du vet att allt är klart innan flyttfirman kommer. Och på själva flyttdagen så kommer säkert den som flyttar behöva hjälp med mindre tunga saker som att städa ur den gamla lyan. Grattis till en grym inflyttningspresent!